Coaching

Kom jij er zelf even niet uit? Zit je niet lekker in je vel omdat je weinig zelfvertrouwen hebt? Wil je dingen veranderen maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Of wil je juist meer motivatie hebben of hulp om deze motivatie vast te houden? Jongerencoaching leert jou hoe je meer grip krijgt op jezelf en op je leven en hoe je op een andere manier om kunt gaan met dingen waar je tegen aan loopt.

coaching_wijs

Werkwijze

Kennismaking
In een gratis kennismakingsgesprek bespreken we jouw specifieke hulpvraag en leg ik jou en je ouders uit wat je kunt verwachten zodat je daarna kunt besluiten of je gecoacht wilt worden. Een kennismaking kan ook telefonisch of per mail.

Jouw doel
We stellen eerst jouw doel vast wat je wilt bereiken met de begeleiding. Coaching is altijd maatwerk want iedere jongere met zijn hulpvraag is anders en uniek. We kijken hoe de situatie nu is en wat er nodig is voor jou.

Inzichten en tools
Vervolgens onderzoeken we wat jou belemmert en waar jouw kracht zit. Deze kracht leer je optimaal in te zetten om de dingen aan te pakken waar je tegen aan loopt. Je leert hoe je meer regie krijgt over jezelf en over je leven en hoe je op andere manieren met situaties om kunt gaan. Stap voor stap merk je dat je steeds meer inzichten en tools krijgt zodat je daarna zelf verder kunt.

Hoe?
Met behulp van werkvormen, methodieken en gesprekken werk je op een actieve manier stapsgewijs aan jouw doel.

Ik maak gebruik van methodes die zich zowel wetenschappelijk als in de praktijk met jongeren bewezen hebben zoals: oplossingsgerichte coaching, motiverende gespreksvoering, cognitieve gedragstherapie, NLP en RET. Daarnaast werk ik ook graag intuïtief volgens de methode van de Nieuwe Coachopleiding die ik gevolgd heb bij Dolly Heuveling van de Beek.  Indien van toegevoegde waarde kan ik professionele testen inzetten op het gebied van persoonlijkheid of motivatie.

Het aantal afspraken (gemiddeld 5) is afhankelijk van jouw hulpvraag. Tussen de afspraken door houden we per mail of whatsapp contact. Indien nodig of gewenst plannen we tijdens het traject ook een afspraak met je ouders.

Tarieven

Kennismakingsgesprek: gratis

Strippenkaart 5 x Coaching: € 375,-

Losse Coaching: € 79,- per uur

(alle tarieven zijn inclusief 21 % btw)

 

Lees ook de ervaringen van andere jongeren met WIJS

Vul het contactformulier in voor een afspraak of meer informatie