Snel leren = leuk leren

Training: Snel leren = leuk leren

Leren leuk? De meeste jongeren zullen het hier niet mee eens zijn. Toch kun je leren wel leuker maken, daar gaat deze cursus over. Veel scholieren en studenten lopen vast op het plannen van de hoeveelheid huiswerk en leerwerk. Daarnaast hebben ze meestal nooit geleerd hoe ze eigenlijk moeten leren en hoe ze al die studiestof op een slimme en efficiënte manier aan kunnen pakken.

Meer en makkelijker leren in minder tijd

Wil jij ook graag meer leren in minder tijd en tóch beter onthouden? Dan is de cursus “Snel leren = leuk leren” iets voor jou. Deze cursus is geschikt voor alle middelbare scholieren van VMBO, Havo en VWO en voor studenten MBO, HBO en Universiteit. Je wordt in een passende groep ingedeeld. Omdat er gewerkt wordt met een kleine groep (gemiddeld 4 jongeren) is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Time2control

De training is ontwikkeld door Annemieke Groeneveld van Time2control. WIJS is gecertificeerd om deze training te mogen geven. De training heeft al vele scholieren en studenten in heel Nederland geholpen om makkelijker te leren, betere resultaten te halen én meer tijd over te houden voor andere dingen.

snel leren is leuk leren

Wat leer je tijdens de training?

  • 2-3 keer sneller lezen
  • Slim samenvatten met behulp van mindmaps
  • Plannen en organiseren van studie- of schoolwerk
  • Beter onthouden dankzij geheugentechnieken
  • Hoe je het beste de verschillende soorten leerwerk aan kunt pakken

In 6 weken naar jouw eigen leersysteem

De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten van één uur.

Omdat de cursus over 6 weken verspreid wordt, kunnen jouw vorderingen goed gevolgd worden en door middel van herhaling worden jou de nieuwe vaardigheden eigen gemaakt. Zo krijg je steeds meer grip op je huiswerk en je studie.

Kosten

De cursus kost € 250,- (inclusief BTW, exclusief het cursusboek van € 29,95)
Hiervoor krijg je:

– 6 weken lang één uur per week les
– emailcoaching gedurende de duur van de training én nog 2 weken na afloop (naar behoefte)
– 50% korting op een aanvullend individueel coachingsuur (indien gewenst)
– een set materialen zodat je met de aangeboden technieken direct aan de slag kunt

Als er meerdere kinderen uit één gezin worden aangemeld, dan gelden de volgende tarieven: 1e kind € 250,- | 2e kind € 150,-

Wanneer de kosten voor jou te hoog zijn kun je mogelijk in aanmerking komen voor een aangepast tarief. Vanuit sociaal maatschappelijke betrokkenheid reserveert WIJS één plaats per training voor een deelnemer met onvoldoende financiële middelen. Deze plaats biedt WIJS tegen minimaal 75% korting aan als het gezinsinkomen rond het bijstandsniveau ligt.

Denk je hiervoor in aanmerking te komen? Neem contact op met WIJS, dan stuur ik je het “Aanvraagformulier Tarieven naar draagkracht”.

Wanneer wordt de training gegeven?

 

Neem contact op met WIJS voor informatie over nieuwe startdata. Deze training kun je ook individueel volgen. In dat geval geldt het tarief van individuele coaching, vraag bij WIJS naar de mogelijkheden.

Vul het contactformulier in om je aan te melden of voor meer informatie

 

Lees ook de ervaringen van andere jongeren met WIJS

snel leren = leuk leren